Betaling
 
HOP A LONG TRAVEL AS                    GRUPPEREISE TIL USA
 


Boken “Travel Route 66”


Det finnes mange gode Route 66-bøker. Vi anbefaler bl.a. Jim Hinckley “Travel Route 66”. Denne boken har bilder og beskrivelser av stedene underveis, samt historiske fakta. Boken har engelsk tekst.


Frakt er inkludert i prisen. Husk å oppgi riktig postadresse. Posten leverer normalt innen 10 ukedager, men frakttid kan variere. Du trenger ikke å ha PayPal-konto for å betale.


Pris: kr 435,- inkl. porto.

Betale faktura med kort


De aller fleste betaler fakturaen (giroen) på vanlig måte over nettbank, men det går fint å betale online med kredittkort, og vi tar de fleste typer kort, Visa, Mastercard, American Express, m.m.  Om du betaler med kort må du legge til et ekstra gebyr, 3,6% i tillegg til beløpet du ønsker å betale. Gebyret går til kredittkortselskapet. Du velger selv om du evt vil betale hele eller deler av fakturaen med kort.


Slik betaler du med kort: 

1) Skriv fakturanummer i ruten til høyre (og i ruten for for varebeskrivelse, "Description" på neste side). Du trenger ikke oppgi varebeskrivelse, det er nok med fakturanummer. Skriv antall 1 under "Quantity". Under beløp, husk å legge til 3,6%.

2) Neste side: du kan velge å betale med vanlig kredittkort eller PayPal. For vanlig kredittkort, trykk "Pay with Debit or Credit Card"

3) Legg inn kortinformasjon. 

4) Trykk “Betal Nå” eller “Pay Now”.